2010. november 2., kedd

Miért pont a vérkeringés?

Egyszer olvastam valahol, hogy a betegségek 80 százaléka vérkeringési zavarra vezethető vissza. Ha nincs jó vérkeringés, nincs oxigén, nincs tápanyag, vagyis nincs élet a testünk érintett részeiben.

Akkoriban elsiklottam a cikk felett, nem foglalkoztatott különösebben."Majdnem" fiatalon, teli erővel, kit érdekel mindez? Néhány év elteltével azonban beindult, sőt, mondhatom, ránk zúdult a sok rossz hír. Érintettek lettünk, családi szinten:
  • Mi  legyen a Mama érszűkületes lábával? A rengeteg gyógyszer helyett hogy lehetne valami tényleg hatásos kezelést használni, de mindenféle mellékhatás nélkül, mert abból sajnos volt elég.
  • A Dédi cukorbetegségét is csak gyógyszerezni lehet?
  • Anyu világ életében alacsony vérnyomású volt, most meg az egekben mindkét érték...Gyógyszer?
Apumat egy baleset utáni gerincműtétet követően a MISSZIÓ Egészségügyi Központ rehabilitációján kezelték hónapokig, hatalmas sikerrel.Négy végtagot érintő bénulás után ma már járókerettel, kisebb távolságot, igaz, de jár! Ő mesélte, hogy a főorvosnő az egyéb kezelések mellett napi szinten "bemerezi" is. Oké, örültünk neki, ennyi .


Hónapokkal később a férjem megismerkedett egy úriemberrel. Beszélgetés közben derült fény arra, hogy BEMER készülékek forgalmazásával foglalkozik.Miközben nagy lendülettel taglalta a BEMER hatásmechanizmusát, a férjemnek leesett a tantusz: ezt kerestük! Ez kéne a Mamának, meg a többieknek is! Javítja a mikroerek működését? Csökkenti a cukorbetegség szövődményeit? Beállítja a normál vérnyomást?


Egyértelművé vált, hogy elkezdjük alkalmazni családi szinten. Néhány hét után olyan meglepően pozitív változásokat tapasztaltunk, hogy bevállaltunk egy készüléket. Aztán még egyet.
Majd jött a MEDIFORTE Egészségvédő Központ ötlete, mert egyre többen érdeklődtek. Mert hát működik a szájról- szájra módszer...
Eltelt egy év, amióta BEMER készülékek bérlésével és forgalmazásával foglalkozom. Szerencsés vagyok, mert a munkám folyamatosan motivál: előre visz az a rengeteg kedves felhasználói visszajelzés, amit nap mint nap kapok:
  • "Köszönöm, gyógyul a lábszárfekély!"
  • " Képzeld, nem csöng a fülem!"
  • " Nem is mondtad, hogy migrénre is jó!"
  • "Döbbenetes: egész nyáron nem fájtak a visszereim és nem is dagadt a lábam!"
Úgy gondoltam, szívesen megosztom az érdeklődőkkel az eddig felhalmozódott információt, tapasztalatokat, élményeket, akár a nehezebb pillanatokat is. Mert néha, de csak ritkán, olyan is van...









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése