2010. november 6., szombat

ELÉG az álmatlanságból!

Reggel,ahogy  a nap első sugarai megérintik az arcodat, mosolyogva nyitod ki a szemed, nyújtózol egyet, majd kipattansz az ágyból és telve életerővel, energiával arra gondolsz, milyen jó, hogy kávé nélkül is neki tudsz ugrani az előtted álló feladatoknak... mert tettre kész vagy és tudod, hogy ma is győztes leszel...
Vagy mégsem így rajtolsz reggelente? Kár, pedig lehetne! 

Barátaink, egy kedves házaspár, már egy hónapja megelégedett BEMER felhasználók voltak, amikor kétségbeesett telefonhívás érkezett a feleségtől:
" Figyelj, egyre nagyobb a gond! Segíts! Lassan minden este a veszekedés határán vagyunk a párommal. Mióta kipróbálta az alvóprogramot, nem hajlandó csak 2 naponta használni a matracot, ahogy kezdetben megbeszéltük. Azt mondja, mivel fárasztó a munkája és későn fekszik, ennyi kell neki a felfrissüléshez. Igaz, hogy én itthon vagyok a gyerekekkel, de hát nekem is jár a pihentető alvás, nem?"
Megtaláltuk a megoldást (a férj is beleegyezett) : még egy matrac beszerzése, amilyen hamar csak lehetett.Visszaállt a családi béke, amit reméljük a nagyobbik gyerek egyre élénkebb érdeklődése az alvóprogram iránt sem fog felborítani.( Az éjszakába nyúló tanulásai miatt ő is igényt tart a matracra...)

Mitől ilyen fantasztikus a BEMER éjszakai programja?
  • megnyújtja a mélyalvási fázisokat, amitől sokkal kipihentebbnek érezzük magunkat
  • javítja a szervezet salakkiválasztását (reggeli vizelet ph-értéke csökken!)
  • csökken a fertőzésekre való hajlam (immunológiai folyamatok stimulálása)
Próbáltad már?
www.mediforte.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése