2010. november 6., szombat

LE A MAGAS VÉRNYOMÁSSAL!

Kétszer is visszakérdeztem, mert nem hittem a fülemnek:"Anyu, NEKED gyógyszert kell szedned magas vérnyomásra?" Amióta az eszemet tudom, mindig is abba a 90/60-as kategóriába tartozott, akiknek félig viccesen odavetik,
" kész csoda, hogy életképes vagy..."






Egy pillanat alatt átfutott az agyamon, micsoda ördögi körbe kerülnek a gyógyszerszedésre ítélt honfitársaink: a magas vérnyomásra szedett gyógyszer visszafogja a vizet, erre kell a vízhajtó, ahhoz viszont káliumszedés szükséges, majd jönnek a sorban az értágítók, vérhígítók... véget nem érő történet. 


A mindig sürgő-forgó, elfoglalt nyugdíjas anyukámtól csak annyit kértem, adjon már magának napi 2X8 percet, feküdjön rá arra a BEMER matracra, amit apu úgyis használ az izületére és nézze meg, mi történik. Beleegyezett.


Négy nap múlva hívott: " Nagy gondban vagyok! Mérem rendszeresen a vérnyomásomat és minden érték állandóan rendben van. Most mit csináljak a gyógyszerekkel?"
 Irány a háziorvos, tanácsot kérni. Az orvos széttárta a karját és csak annyit mondott, bemerezzen továbbra is, mérje a vérnyomást és ha ideális az érték folyamatosan, nehogy bevegye a gyógyszert, mert akkor meg átmegyünk nagyon alacsonyba.
Anyu azóta az egyik leglelkesebb BEMER-ajánlónk. Nem csoda, a saját megtapasztalás meggyőzőbb minden érvnél.


Eddigi kedves ügyfeleink 40 százaléka egyébként pontosan azért döntött BEMER készülék vásárlása mellett, mert az egy hónapos bérleti időszak alatt egyebek mellett a vérnyomásuk is rendeződött. Úgy gondolták, mellékhatásmentes módját választják a gyógyulásnak. 


Ha nekik bevállt, neked miért ne jönne be?


www.mediforte.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése