2011. március 14., hétfő

Hogy állsz a számokkal? -BEMER-tények

Őszinte leszek, nekem régebben sok gondot okoztak, főleg, ha a gimnáziumi matek órákra gondolok. Azóta igyekeztem szorosabbra fűzni kapcsolatunkat, mert a tények magukért beszélnek. Egyértelműek, letagadhatatlanok.
Szeretem, amikor a számok nem csak úgy lógnak a levegőben, hanem tudományosan is alátámasztják őket. Az alábbi adatok pedig ilyenek, vagyis teljesen hitelesek. Sajnos más mágnesterápiás készülék ezt nem mondhatja el magáról, vagyis nincs mit mivel összehasonlítani, ha  a hatékonyságot akarjuk vizsgálni.
Nézzük tehát a klinikailag bizonyított értékeket BEMER terápia esetén. De csak röviden:
  • 26%-kal nő a mikroerekben a vérkeringés
  • 21%-kal javul a vénás áramlás
  • 19%-kal javul az erek érfalmozgása
  • 15%-kal nő a vénás oxigén kinyerés
Összehasonlításképpen: a leghatásosabb vérkeringést serkentő gyógynövény, a ginkgo biloba kb. 7 %-os javulást produkál, míg gyógyszerek az összes mellékhatásukkal együtt kb. 15%-ot segítenek. Még mindig nagyon messze vannak a BEMER 26%-os vérkeringés-fokozó hatásától, igaz? Mindez mellékhatások nélkül!

Vérkeringési probléma, érszűkület,cukorbetegség, szívinfarktus-mind megelőzhető és önálló, vagy kiegészítő terápiaként alkalmazva  megdöbbentően pozitív eredményeket lehet elérni a gyógyításukban is.

Örvendetes látni, hogy egyre több orvos, szakrendelő is bevezette már ezt az alternatív gyógymódot, hiszen bizonyítékot nyertek arról, hogy HATÉKONY.
Te is tudsz valakiről szeretteid körében, akinek óriási segítség lenne a BEMER terápia? Ne késlekedj, kérlek, szólj neki!

www.mediforte.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése