2011. október 21., péntek

Jártatok már Nógrádon?

 Gyönyörű kis falu a nógrádi vár tövében, nem messze Váctól. Szemet gyönyörködtető dimbes-dombos vidék, friss levegő, lovak a legelőn...
Egyik kedves forgalmazónk családja és barátai segítségével itt szervezte meg első BEMER bemutató előadását.

A nagy meglepetés akkor ért minket, amikor az erdő közepén álló régi orosz laktanya előadótermébe léptünk: ötcsillagos hotel szintű berendezés, vágott virágok az asztalokon, pogácsák, tea, kávé. A következő ámulatot pedig a vendégek áradata jelentette: háromnegyed hattól csak jöttek és jöttek az érdeklődők.
Fantasztikus érzés és egyben nagyon motiváló látni a szervezők lelkesedését, szervezőkészségét és nem utolsó sorban hatalmas vendégszeretetét.
A doktor úr és férjem előadása után néhányan elmondták eddigi pozitív tapasztalataikat a BEMER terápiáról és nagy örömünkre jöttek a kérdések is a hallgatóság soraiból.
Szerencsére a nógrádiak nem bizonyultak szégyenlős népeknek, mert még este 9 tájékán is a kipróbálható kezelésre várakoztak! Úgy gondolom, ennyire oldott, baráti hangulatú előadáson eddig még nem vettem részt; de ami késik nem múlik: ahogy hallottam jön a folytatás! Na kérem, ha valaki egyszer beindul...
És íme néhány fotó:

Családi bemerezés -a nagyfiú irányításával

BEMER-orvosi szempontból

Cseverésznek, eszegetnek
Egy régi bemeres mesél...
Információgyűjtés

2011. szeptember 21., szerda

Micsoda hír!

Nagy öröm ért a napokban!

Nagyobbik lányom döntött: dietetikus szeretne lenni! Az elhatározást gyors tett is követte; a gimnáziumban rögvest átjelentkezett biológia fakultációra az addigi emelt matek helyett.

Gondolkodtunk férjemmel, hogy lehetséges az, hogy eddig még elképzelése sem volt lányunknak a továbbtanulás irányáról, most meg annyira határozott és tudja, mit akar.

Egy nagy közös beszélgetésben aztán megkaptuk tőle a választ: annyi szó esik mostanában otthon az egészségről, annak megtartásának különböző módjairól, hogy egyre inkább érdekelni kezdte a dolog, utána olvasgatott a neten és mindezek hatására megérett benne az elhatározás: komolyabban szeretne a témával foglalkozni.
Ugyanakkor kaptam egy rejtett kis elmarasztalást is, hogy még sohasem vittem magammal azokra az előadásokra, amikre én járok! Nem is gondoltam, hogy érdekelné őt...

Ismét bebizonyosodott számunkra: a szülők példája nagyon is meghatározó a gyerekek sorsára nézve! Csendben figyelnek, gyűjtik a benyomásokat, tapasztalatokat, aztán egyszer csak döntenek.
Döntenek az életmódjukról, továbbtanulásukról, kapcsolataikról, terveikről.

Kívánom, hogy mi / ti szülők, minél több kívánatos, követhető mintát tudjunk közvetíteni gyerekeinknek!

2011. szeptember 9., péntek

BEMER NYÍLT NAP - Mercure Hotel Budapest****

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2011.szeptember 17-én, szombaton 10 órától az ingyenes BEMER Nyílt Napra!

Helyszín: MERCURE HOTEL BUDAPEST****
                 Budapest, Krisztina krt. 41-43

Program:
  • Dr Horváth Ilona, Beck János: A BEMER terápia alapjai
  • Dr Duray Péter: BEMER terápia alkalmazása Sclerosis Multiplex esetén
  • Dr Miléder Margit: A BEMER kezelés hatásosságának vizsgálata késői diabeteszes szövődményekben
  • Beck János: BEMER mint üzleti lehetőség

    A részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges az info@mediforte.hu e-mail címen!

    2011. július 8., péntek

    BEMER vs. SM

    Dr. Duray Péter nyilatkozott az SM betegeknél elért fantasztikus eredményeiről, az RTL Klub Fókusz, illetve Reggeli című műsoraiban a napokban.
    A nagysikerű TV riportok után országosan felélénkült a BEMER terápia  iránti igény.
    Ezért 2011. július 13-án Dr. Duray Péter ismételten személyes konzultációt tart a BEMER Központban, (Pólus Irodaház) kizárólag előzetes bejelentkezés alapján.
    Bejelentkezés: 20/966-7075

    2011. június 30., csütörtök

    Riport az RTL-Klub Fókusz c. műsorában!

    "Az SM ősellensége a mágneses energia" címmel láthattunk egy riportfilmet a BEMER terápiáról a Fókusz  2011. 06. 29-i adásában.
    Dr Duray Péter, a kakasszéki Rehabilitációs Intézet főorvosa beszélt az elért eredményekről, Klopp tanár urat is megszólaltatták a mikrokeringés jelentőségével kapcsolatban. A legmeggyőzőbbeknek azonban azok a képkockák és beszélgetés-részletek tűntek, ahol maguk a Sclerosis Multiplex-ben szenvedő betegek vallottak állapotjavulásukról, ami a rendszeres BEMER terápiát követően állt be sokuknál. Megéri rászánni azt a bő 5 percet és megnézni a videót:
    Őszintén remélem, minél több SM beteghez eljut a hír, hogy van lehetőség az életminőségük javítására!

    www.mediforte.hu

    CSALÁDI nap Gödöllőn BEMER terápiával!

    Pünkösd hétfőn kitelepültünk Gödöllőre, egy nagyszabású családi napra. Az egészségügyi sátorban rendeztük be az ingyenes BEMER sarkot.
    Rengeteg program közül válogathattak a gyerekeink, amiből én "sajnos" nem sokat láttam, mert nagy volt a forgalom a sátorban: derékfájós-hátfájós-térdmegrándulós érdeklődők jöttek folyamatosan.Olyan is akadt, aki a délelőtti kezelést követően előjegyezte magát délutánra is, " a kalandpark és a focimeccs közé". Összefutottunk "ősi" bemerező házaspárral is, meg olyannal is, aki egy kis beszélgetés után máris bérelni szerette volna a készüléket cukorbeteg édesanyjának...
    Egy kis ízelítő:

    2011. április 6., szerda

    10 éves a BEMER Magyarországon! Ünnepeltünk!

    2011. március 26-27-én a RAMADA HOTEL megtelt BEMER-t ismerő, szerető ünneplő sokasággal.

     A jubileumot nem csak nagy bulival, hanem okosodással is ünnepeltük, hiszen  szombaton és vasárnap összesen 23 orvos előadását hallgattuk meg a BEMER-rel kapcsolatos kutatásokról és a terápiában elért fantasztikus sikerekről. A rendezvény felért egy évi rendes továbbképzéssel, ugyanis a diabetológiától kezdve a fül-orr-gégészetig szinte minden szakterület képviseltette magát.
    Így tanultunk...
    Így meg gála-vacsoráztunk...

    Számomra legfontosabb gondolatok:
    • a mikrokeringés fontosságát nem lehet túlhangsúlyozni!
    • a kutatások gőzerővel folynak tovább, hihetetlen jövő áll a BEMER előtt!
    • a fiatalság/erőnlét megőrzése a mikroerek jó működésével lehetséges  (anyagcsere 90%-a ott történik!!!)
    • a BEMER egy igazi "csapatjátékos" (más terápiákkal együtt alkalmazva döbbenetes hatékonyságú)
    • fantasztikusak a munkatársaink!:)
    REMÉLEM VELED IS TALÁLKOZUNK A 20.SZÜLINAPON! 

    www.mediforte.hu

    2011. március 26., szombat

    VVTV híradó - BEMER TERÁPIA

    A veresegyházi városi TV 2011.március 24-i adásának híradója tudósított a BEMER-ről, alkalmazási lehetőségeiről és helyi tapasztalatokról.





    2011. március 15., kedd

    Tudod, mi az a BEMER "érterápia"?

    A minap egy előadáson hallottam ezt a kifejezést: a BEMER tulajdonképpen egy "ér-pacemaker". 
    Annyira megtetszett ez a meghatározás! De mit is takar pontosan? 

    Ahhoz, hogy a szívünk elláthassa a feladatát testünkben, szabályos ritmusban kell kalapálnia. Rendetlen összehúzódásokat produkáló betegek esetében hatalmas segítség a szívritmus-szabályozó, vagyis a pacemaker.

    Mire van szükség rendetlen, lelassult vérkeringés esetén? BEMER-re! Egy kis érvelés:
    Érhálózatunk 75%-a a mikrokeringés kategóriájába esik. Mivel nagyon pici átmérőjű erekről van szó, a vér továbbjutását az érfal periodikus pumpáló mozgása látja el. De ha megbetegszünk, stresszesek vagyunk, az 1 perc alatt szokásos 3 összehúzódásból-kitágulásból, csupán 1 marad 3-4 perc alatt. Képzelheted, hogy lelassul a vérkeringés! Döbbenetes tény! 
    Érelmeszesedés esetén ez az érfalmozgás akár teljesen ki is maradhat, annyira megkeményedik az érfal. Testünkben aztán, ahol nincs normális vérkeringés, nincs oxigén, nincs tápanyag, vagyis lassan nincs élet! 

    Gyógyszert pedig eleddig nem találtak föl rugalmas érfalmozgás serkentésre!!!

    ÉS most avatkozik közbe a BEMER!
    Szabadalmaztatott eljárása újra beindítja a mikroerek érfalának mozgását (=ér-pacemaker), vagyis beindul a vérkeringés az elhaltnak hitt területeken is.
    Így történhet meg, hogy sebészek által amputálásra ítélt cukorbeteg lábakat lehet újra "rózsaszínné" változtatni, vagy szívinfarktusos betegeket felerősíteni.
    Fontos megjegyeznem, hogy most nem mások valahol megesett sztorijáról beszélek, hanem saját ismerőseimről és ügyfeleimről!

    BEMER érterápia az erek belső egészségért!


    www.mediforte.hu

    2011. március 14., hétfő

    Hogy állsz a számokkal? -BEMER-tények

    Őszinte leszek, nekem régebben sok gondot okoztak, főleg, ha a gimnáziumi matek órákra gondolok. Azóta igyekeztem szorosabbra fűzni kapcsolatunkat, mert a tények magukért beszélnek. Egyértelműek, letagadhatatlanok.
    Szeretem, amikor a számok nem csak úgy lógnak a levegőben, hanem tudományosan is alátámasztják őket. Az alábbi adatok pedig ilyenek, vagyis teljesen hitelesek. Sajnos más mágnesterápiás készülék ezt nem mondhatja el magáról, vagyis nincs mit mivel összehasonlítani, ha  a hatékonyságot akarjuk vizsgálni.
    Nézzük tehát a klinikailag bizonyított értékeket BEMER terápia esetén. De csak röviden:
    • 26%-kal nő a mikroerekben a vérkeringés
    • 21%-kal javul a vénás áramlás
    • 19%-kal javul az erek érfalmozgása
    • 15%-kal nő a vénás oxigén kinyerés
    Összehasonlításképpen: a leghatásosabb vérkeringést serkentő gyógynövény, a ginkgo biloba kb. 7 %-os javulást produkál, míg gyógyszerek az összes mellékhatásukkal együtt kb. 15%-ot segítenek. Még mindig nagyon messze vannak a BEMER 26%-os vérkeringés-fokozó hatásától, igaz? Mindez mellékhatások nélkül!

    Vérkeringési probléma, érszűkület,cukorbetegség, szívinfarktus-mind megelőzhető és önálló, vagy kiegészítő terápiaként alkalmazva  megdöbbentően pozitív eredményeket lehet elérni a gyógyításukban is.

    Örvendetes látni, hogy egyre több orvos, szakrendelő is bevezette már ezt az alternatív gyógymódot, hiszen bizonyítékot nyertek arról, hogy HATÉKONY.
    Te is tudsz valakiről szeretteid körében, akinek óriási segítség lenne a BEMER terápia? Ne késlekedj, kérlek, szólj neki!

    www.mediforte.hu

    2011. február 3., csütörtök

    Hatékony anyagcsere BEMER-rel!

    Na, persze, már a fogyókúrában is társ a BEMER?! Akármennyire hihetetlen, a válaszom: IGEN!
    Azt mindig is tudtam, hogy az anyagcserét ügyesen serkenti ez a készülék; a barátnőm édesanyja is csak úgy mellesleg fogyott 4kg-ot, amíg magas vérnyomása miatt használta még a nyáron, annak ellenére, hogy az életmódján nem változtatott. 
    Ha azonban tisztítókúrát tervezünk, nagy segítség lehet ez a természetes módszer arra, hogy a lerakódott salakanyagoktól könnyebben megszabadulhassunk:
    serkentsük a túlságosan lelassult vérkeringést (BEMER napi 2x), így több oxigén és tápanyag jut a szövetekbe, viszont a felhalmozódott salakanyagot gyorsabban szállítja el az optimalizált mikrokeringés. Ennyi.
    Ne értsen senki félre, mozogni akkor is kell!:)

    2011. január 19., szerda

    CSEND legyen! (avagy hogyan éljünk fülzúgás mentesen)

    Manapság meglepően sokan panaszkodnak kisebb-nagyobb erejű fülzúgásra. A szerencsésebbek csak néhanapján, a pechesebbek akár folyamatosan "élvezhetik" a sípoló/csobogó/süvítő/ciripelő/morzés/csengő-bongó hangot (itt válasszuk ki  a ránk jellemző egyedi stílust).
     Ráadásul a makacsabb esetekben akár alvászavarhoz, vagy depresszióhoz is vezethet a szűnni nem akaró koncert.


    Van megoldás a fülcsengés megszüntetésére?
    Hát, igen, itt jön a probléma: a tünet okát kellene megtalálni, ami  az esetek nagy részében bizonytalan és sajnos sokszor rejtve is marad. A különböző internetes portálok hosszan sorolják a lehetséges kiváltó okokat, lehet mazsolázni a terjedelmes kínálatból. 
    Egy dolog viszont tényleg fontos: ha régóta cseng a fülünk és főleg csak az egyik, ne sajnáljuk az időt egy alapos orvosi vizsgálatra! Ha esetleg ezután sem jutottunk előre a kéretlen zene-bona megszüntetésében, itt az idő a gyógynövények (pl gingko), vitaminok(B6, B12) beszerzésére, a rendszeres testmozgás beiktatására (úgyis megfogadtuk szilveszterkor), kevesebb nikotin és alkoholfogyasztásra és...egy kis BEMER használatra!
     Mivel sokszor citálják fülcsengést kiváltó okként az elégtelen vérkeringést, javítsuk fel hát a kapillárisok vérellátását és csökkentsük ezt a fránya zajt. Szép számmal kaptam már visszajelzést igen erős fülcsengéssel küszködő ügyfeleimtől, akik 60-75%-os javulást is újságoltak nagy örömmel. Ne kicsinyeljük le ezt a változást, mert van, aki az életkedvét nyerte vissza ezáltal.
    A BEMER klinikai tapasztalatokat összefoglaló kiadványában olvastam, hogy bizonyos esetekben még a hallókészüléket is kiválthatja a terápia alkalmazása.
     Ha bárki érdeklődik -az egyébként orvos által írt- cikk iránt, szívesen elküldöm az anyagot. 


    www.mediforte.hu

    2011. január 13., csütörtök

    Kérlek, ne keress, ha....

    ...rendben a vérkeringésed, nem fáj a derekad, könnyű, légies a járásod, normál értéket mutat a vérnyomásod, azt sem tudod, mi az a kialvatlanság, soha sem volt migréned, a stresszről már valahol olvastál, a szíved csendben-rendben kalapál, az izületeid is kiválóak...:)

    EGYÉB ESETEKBEN várlak szeretettel!



    2011. január 12., szerda

    ÚJ LEHETŐSÉG! Üdülési csekk sem akadály többé

    Nagy örömömre mától üdülési csekk elfogadó hely lettünk!
    Nemcsak kezeléseket lehet igénybe venni üdülési csekkel, hanem BEMER készülékek kölcsönzésére is felhasználható. Ezzel a lehetőséggel az otthonodba kerül egy 24 órán át rendelkezésedre álló "házi orvos" , amit a gyerkőctől kezdve a nagypapáig mindenki használhat.
    MELLÉKHATÁSOKTÓL MENTESEN!
    Gondolj bele: ha kórházak, szakrendelők napi szinten alkalmazzák, csak lehet benne valami...

    Ugye idén tényleg törődsz az egészségeddel?