2012. április 18., szerda

VIGYÁZAT! Óriási átverések már Veresegyházon is!

Felháborító, hogy városunkban is megjelentek olyan csaló cégek, amelyek ellen bírósági perek folynak, mégis gőzerővel szedik gyanútlan áldozataikat a környezetünkben is.
Főleg az idősebb korosztályra hajtanak: termékbemutató előadásaikon értéktelen "orvostechnikai eszközöket" árulnak több százezer forintért " csak most, csak itt, csak ennyiért, csak Önnek".
Egyre több panasz érkezik hozzánk, hogy a megvásárolt készülék nem is tudja azt, amit állítottak róla, hamar elromlott és nincs kihez fordulni segítségért - vagyis átvágva érzik magukat.

Mi is elmentünk egy ilyen nagyon meggyőző, rettentő profinak tűnő előadásra, hogy saját szemünkkel lássuk, hogyan csinálják azok, akiknek már régen halott a lelkiismeretük. Ma, szerdán, éppen egy pár ezer forintot is alig érő eszközt mutattak be, ami természetesen minden betegségre jó, az ára pedig 1 millióról indulva érdekes módon lecsusszant 300 ezerre az előadás közben. Legnagyobb megdöbbenésünkre, ezt a semmire se jó gagyit olyan klinikai tanulmányokkal és orvosi tapasztalatokkal támasztották alá, amelyek a világon csak egyetlen híres cég egyetlen szabadalmaztatott termékére igaz; de ez a márkanév folyamatosan ki volt takarva a filmbejátszásokban. Minden hatástanulmányt tehát a saját készülékükre vonatkoztattak! Forrt a vérem...

Megtévesztés, lopás, csalás, bepalizás folyik hétről hétre a városközpontban.

 Sok keserűséget, idegességet, kidobott pénzt tudtok kedves ismerőseiteknek megspórolni egy egyszerű tájékoztatással.

Kérünk benneteket, beszéljetek szüleitekkel, nagyszüleitekkel és figyelmeztessétek őket, legyenek óvatosak, ha bármilyen információs előadáson az alábbiakat tapasztalják:
  • a meghívó "cég" (aki telefonon, levélben keresi meg leendő áldozatait) nem hajlandó elárulni nevét, csak egy telefonszámot ad meg elérhetőségként
  • a cégközpontuk és annak címe TITKOS, nincs honlapjuk - nem lehet utánajárni , hogy kik is ők valójában
  • csak előzetes regisztráció alapján juthatunk be az előadásra, az ajtóban álló "gorillák" sokszor még a személyi igazolványt is elkérik! Ők bezzeg lecsekkolnak minket! (= félelem a lebukástól)
  • csak a helyszínen lehet vásárolni, későbbi megrendelés nem lehetséges (Honnan is lehetne, ha nincs cégközpont?)
  • a termék árát az előadás során folyamatosan és hihetetlen összegekkel csökkentik, így teszik az egyedi ajánlatot ellenállhatatlanná, kihagyhatatlanná
  • négyszemközti beszélgetés az előadás után: ügyes meggyőzéstechnikájuknak kevesen tudnak csak ellene állni; addig puhítják a delikvenst, amíg ő maga is elhiszi: "nem tudok élni eme csodagép nélkül"
  • soha nem árulják el: a vevőnek 8 napon belül elállási joga van, a magyar törvények szerint: ha meggondolja magát a vásárló, vissza kell adni neki a vételárat!!! ( már ha megtalálják a céget valahol) 8 napon túl sajnos semmit nem lehet már tenni!
 Segítsük egymást, vigyázzunk egymásra! Reméljük, mihamarabb kitisztul a környezetünk és a tisztességtelen üzleti magatartás nem szed több áldozatot köreinkben.

2012. február 29., szerda

Vigyázat! Hamisítják!

A BEMER Medicintechnika Kft felhívása:
 
Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét arra, hogy az utóbbi időben számos készülékgyártó cég, akik alacsonyabb árkategóriás, kisebb tudású készülékeket forgalmaznak, a BEMER cég tudományos anyagait, terápiás eredményeit jogtalanul használják fel és ezzel számos fogyasztót megtévesztenek.

A BEMER készülékeket és a készülékekben alkalmazott technológiákat 5 nemzetközi szabad
alom védi:
1. BEMER jelforma (széles spektrumú hatás)
2. Signal Plus impulzus (hatás a rugalmas érfalmozgásra)
3. III. generációs BEMER moduláció (több mint 12 órás terápiás hatás)
4. Éjszakai jelkonfiguráció (alvóprogram)
5. A matrac applikátor sík tekercsei

A BEMER készülékekkel végzett orvosi tanulmányok, kutatások eredményei semmilyen más gyártótól származó készülékre és általánosan a mágnesterápiára sem érvényesek!

Kérjük, legyenek mindig körültekintőek! Köszönjük!