2011. október 21., péntek

Jártatok már Nógrádon?

 Gyönyörű kis falu a nógrádi vár tövében, nem messze Váctól. Szemet gyönyörködtető dimbes-dombos vidék, friss levegő, lovak a legelőn...
Egyik kedves forgalmazónk családja és barátai segítségével itt szervezte meg első BEMER bemutató előadását.

A nagy meglepetés akkor ért minket, amikor az erdő közepén álló régi orosz laktanya előadótermébe léptünk: ötcsillagos hotel szintű berendezés, vágott virágok az asztalokon, pogácsák, tea, kávé. A következő ámulatot pedig a vendégek áradata jelentette: háromnegyed hattól csak jöttek és jöttek az érdeklődők.
Fantasztikus érzés és egyben nagyon motiváló látni a szervezők lelkesedését, szervezőkészségét és nem utolsó sorban hatalmas vendégszeretetét.
A doktor úr és férjem előadása után néhányan elmondták eddigi pozitív tapasztalataikat a BEMER terápiáról és nagy örömünkre jöttek a kérdések is a hallgatóság soraiból.
Szerencsére a nógrádiak nem bizonyultak szégyenlős népeknek, mert még este 9 tájékán is a kipróbálható kezelésre várakoztak! Úgy gondolom, ennyire oldott, baráti hangulatú előadáson eddig még nem vettem részt; de ami késik nem múlik: ahogy hallottam jön a folytatás! Na kérem, ha valaki egyszer beindul...
És íme néhány fotó:

Családi bemerezés -a nagyfiú irányításával

BEMER-orvosi szempontból

Cseverésznek, eszegetnek
Egy régi bemeres mesél...
Információgyűjtés