2011. június 30., csütörtök

Riport az RTL-Klub Fókusz c. műsorában!

"Az SM ősellensége a mágneses energia" címmel láthattunk egy riportfilmet a BEMER terápiáról a Fókusz  2011. 06. 29-i adásában.
Dr Duray Péter, a kakasszéki Rehabilitációs Intézet főorvosa beszélt az elért eredményekről, Klopp tanár urat is megszólaltatták a mikrokeringés jelentőségével kapcsolatban. A legmeggyőzőbbeknek azonban azok a képkockák és beszélgetés-részletek tűntek, ahol maguk a Sclerosis Multiplex-ben szenvedő betegek vallottak állapotjavulásukról, ami a rendszeres BEMER terápiát követően állt be sokuknál. Megéri rászánni azt a bő 5 percet és megnézni a videót:
Őszintén remélem, minél több SM beteghez eljut a hír, hogy van lehetőség az életminőségük javítására!

www.mediforte.hu

CSALÁDI nap Gödöllőn BEMER terápiával!

Pünkösd hétfőn kitelepültünk Gödöllőre, egy nagyszabású családi napra. Az egészségügyi sátorban rendeztük be az ingyenes BEMER sarkot.
Rengeteg program közül válogathattak a gyerekeink, amiből én "sajnos" nem sokat láttam, mert nagy volt a forgalom a sátorban: derékfájós-hátfájós-térdmegrándulós érdeklődők jöttek folyamatosan.Olyan is akadt, aki a délelőtti kezelést követően előjegyezte magát délutánra is, " a kalandpark és a focimeccs közé". Összefutottunk "ősi" bemerező házaspárral is, meg olyannal is, aki egy kis beszélgetés után máris bérelni szerette volna a készüléket cukorbeteg édesanyjának...
Egy kis ízelítő: